25.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πράσινη» αποστολή στην Βαυαρία

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι εβδομάδες μπαίνουν στην πρώτη διαβολοβδομάδα της φετινής διοργάνωσης, με το πρώτο παιχνίδι αυτής να βρίσκει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Μόναχο.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ φιλοξενείται σήμερα από την Μπάγερν (21:30, Novasports 1) για την δεύτερη αγωνιστική του θεσμού, και θέλει να επιστρέψει στην βάση του με το πρώτο διπλό της σεζόν, δείχνοντας από το ξεκίνημα ότι θα έχει δυνατό πρόσωπο και μακριά από το σπίτι του. Ο Καταλανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Ίαν Βουγιούκα (που αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα) προτιμώντας τον Γιώργο Παπαγιάννη στη δωδεκάδα, ενώ σε αυτή θα βρίσκεται και ο Τζέιμς Γκιστ που ξεκουράστηκε όντας εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου την στην «Audi Dome» του Μονάχου, την ίδια ώρα που η Μπάγερν ψάχνει αντίδραση, μετά την βαριά ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα από την Εφες στο Μόναχο με 90-71. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είχε ως κορυφαίους στο παιχνίδι της πρεμιέρας τους Ντέντοβιτς και Γιόβιτς, ενώ ξεχωρίζουν και οι Λούσιτς, Κοπόνεν αλλά και οι Μπούκερ και Μπαρτέλ. Στημ Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν βρίσκεται στο 3-0.

Διαιτητές θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία), ενώ οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δυο φορές στο παρελθόν, με το σκορ να είναι στο 1-1. Τον Οκτώβριο του 2014 οι Γερμανοί είχαν νικήσει στο Μόναχο με 81-75 και ένα μήνα μετά ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με 87-72.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής: 

Τρίτη 16/10 
Νταρουσάφακα-Μπουντούτσνοστ (20:15)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:05)
Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός (21:30) 
Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα (22:00) 

Τετάρτη 17/10 
Αναντολού Εφές-Ζαλγκίρις Κάουνας (20:00)
Φενέρμπαχτσε-Χίμκι (20:45)
Αρμάνι Μιλάνο-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45)
Μπασκόνια-Ολυμπιακός (21:45)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ