17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πράπα: “Κρίσιμος και πιο δύσκολος ο αγώνας με τη Λιθουανία”

Η Εθνική Νεανίδων είχε μόλις νικήσει την Αλβανία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, αλλά μία από τις πρωταγωνίστριες της αναμέτρησης, η Ισμήνη Πράπα, είχε ήδη το μυαλό της και στο αύριο: Στη αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

Η αρχή στην κουβέντα γίνεται με τον πρώτο αγώνα και την νίκη που πήρε η ελληνική ομάδα: «Έχουμε δουλέψει σκληρά όλο αυτό τον καιρό. Στο σημερινό παιχνίδι παρά τα κάποια κενά διαστήματα που είχαμε, προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένες στις οδηγίες του προπονητή μας και έτσι ήρθε και το θετικό αποτέλεσμα».

Πέρα από τη βαθμολογική σημασία, υπάρχει και το κομμάτι της ψυχολογίας, πάντα σημαντικό στον αθλητισμό και ειδικότερα αν μιλάμε για τέτοιου είδους διοργανώσεις με αγώνες καθημερινά: «Είναι σίγουρα σημαντικό για τη συνέχεια και την ψυχολογία της ομάδας, καθώς έρχονται πιο δύσκολοι αγώνες».

Όπως για παράδειγμα αναμένεται να είναι ο αυριανός με την Λιθουανία και η Ελληνίδα γκαρντ το γνωρίζει καλά: «Είναι σίγουρα σημαντικό για τη συνέχεια και τη ψυχολογία της ομάδας και πήραμε μια καλή εικόνα από την πρεμιέρα, για να βελτιώσουμε κάποια σημεία στο αυριανό παιχνίδι με τη Λιθουανία που είναι πολύ κρισιμο και σίγουρα πιο δύσκολο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ