16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πράξη δεύτερη για ΑΕΚ και Περιστέρι

Το Περιστέρι θα υποδεχθεί στο «Ανδρέας Παπαναδρέου» την ΑΕΚ, στο δεύτερο «μικρό» τελικό των φετινών πλέι οφ της Basket League.

Μετά το «μπρέικ» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, το συγκρότημα των δυτικών προαστίων θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του και στο «σπίτι» του, ώστε να διπλασιάσει τις νίκες του και να απέχει μόλις μία από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, εν αντιθέσει με το Λούκα Μπάνκι που -όπως και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ- «πονοκεφαλιάζει».

Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όπως και στους τραυματίες εδώ και καιρό Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλη Καββαδά, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Βινς Χάντερ. Ο Αμερικανός αναμένεται να είναι στην αποστολή, αλλά παραμένει άγνωστο εάν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι, κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή κι ανάλογα με την κατάστασή του. Η «Ένωση», πάντως, θα προσπαθήσει -παρά τα προβλήματα- για το «διπλό», ώστε να ισορροπήσει τη σειρά και να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 09/06
ΑΕΚ-Περιστέρι 66-67

Τρίτη 11/06
Κ.Γ. Περιστερίου 19.00 Περιστέρι-ΑΕΚ Σχινάς, Συμεωνίδης, Μαγκλογιάννης (Ντάβαρης) ΕΡΤSPORTS LIVE

Πέμπτη 13/06
ΟΑΚΑ 19.30 ΑΕΚ-Περιστέρι Αναστόπουλος Π., Ψαριανός, Διαμαντής (Ντίνος) COSMOTE SPORT4HD Live

Σάββατο 15/06 (εάν χρειαστεί)
Κ.Γ. Περιστερίου 19.00 Περιστέρι-ΑΕΚ Κορομηλάς, Ανδρικόπουλος, Πουρσανίδης Κ. (Ελευθεριάδης) ΕΡΤSPORTS LIVE

-Η τρίτη θέση κρίνεται στις τρεις νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ