21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πού θα πάει ο Ιγκουοντάλα;

Οι Γκρίζλις χρησιμοποίησαν μια δυνατότητα που τους έδωσαν οι κανονισμοί μετά την ανταλλαγή του Κόνλεϊ, ώστε να πάρουν από τους Ουόριορς τον Αντρέ Ιγκουντάλα μαζί με ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου και να διευκολύνουν έτσι την ανταλλαγή του Κέβιν Ντουράντ με τον Ντ' Άντζελο Ράσελ. Αυτό που ήθελαν ήταν το ντραφτ πικ, γιατί ο Ιγκουοντάλα έχει 17 εκ. δολάρια συμβόλαιο, είναι 35 ετών και δεν ταιριάζει στο νεανικό προφίλ που θέλουν να οικοδομήσουν.

Παρ' όλα αυτά δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον έμπειρο φόργουορντ να φύγει έτσι. Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι θα εξαγόραζαν το συμβόλαιό του και θα τον άφηναν να πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, όμως έχοντας διαπιστώσει ότι δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται γι' αυτόν, αποφάσισαν να βγάλουν και κάποιο κέρδος από την περίπτωσή του. Έτσι, έχουν αρχίσει να διερευνούν την αγορά για πιθανότητα ανταλλαγής.

Όπως ακούγεται, οι Χιούστον Ρόκετς και οι Ντάλας Μάβερικς είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον, άρα το παζάρι με το Μέμφις έχει ήδη αρχίσει.

Αυτοί πάντως που ζημιώνονται από αυτή την απόφαση των Γκρίζλις είναι οι Λέικερς, οι οποίοι θα έπαιρναν σχεδόν αμέσως τον Ιγκουοντάλα σε περίπτωση που θα έμενε ελεύθερος, άλλωστε ο general manager τους, Ρομπ Πέλινκα, ήταν ατζέντης του παίκτη πριν αναλάβει αυτό το πόστο στην ομάδα του L.A. Όμως δεν μπορούν να εμπλακούν σε συζητήσεις για ανταλλαγή, διότι πολύ απλά δεν έχουν παίκτες για να δώσουν για ανταλλάγματα,



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ