18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πουλιανίτης: «Γνωρίζω το μέγεθος του Άρη»

Ο Στέλιος Πουλιανίτης είναι ο τρίτος που έγινε κι επισήμως παίκτης του Άρη, μετά τους Σχίζα και Κώττα για να αρχίσει να γράφει πια την τρίτη θητεία του με τα κιτρινόμαυρα, με τα οποία άλλωστε έκανε τα πρώτα βήματα του στην Basket League.

 

 

Ο έμπειρος πια γκαρντ, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιάννη Καστρίτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί ήδη σε δύο ομάδες αλλά στη σεζόν που έρχεται: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας, πρόσωπα και καταστάσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω κομμάτι της προσπάθειας του ΑΡΗ για να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια».

 

 

Σχετικά με τη σεζόν που έρχεται,  ο Πουλιανίτης είπε: «Δημιουργείται ένα ως επί το πλείστον νεανικό σύνολο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες για να φανεί τι μπορούμε να πετύχουμε. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Γιάννη Καστρίτη, μετά τη συνύπαρξή μας στα Τρίκαλα και την Κύμη. Ξέρω τι θέλει από μένα ο κόουτς και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλλω ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».

 

 

Ο Πουλιανίτης κατέληξε μιλώντας για τη σημασία της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα και το τι σημαίνει αυτό ειδικά για τον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό που αναμένεται να έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο αθλητισμός «πόνεσε» από τις άδειες κερκίδες πέρυσι. Ο ΑΡΗΣ και το Αλεξάνδρειο ίσως περισσότερο, αφού είναι γνωστό ότι ο κόσμος μας είναι παραδοσιακά και μαζικά δίπλα στην ομάδα. Φέτος, που θα τον έχουμε ξανά μαζί μας, θα έχουμε και ένα παραπάνω όπλο, μία μεγαλύτερη ώθηση για να κάνουμε κάτι καλό. Έχει αποδειχτεί πως όταν ο ΑΡΗΣ είναι συσπειρωμένος, μπορεί να πετύχει πολλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ