20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποτέ ξανά αργοπορημένος

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχει τη φήμη του παίχτη που αργεί. Η αλήθεια είναι πως το ιστορικό του τον έχει "κάψει" καθώς έχει καθυστερήσει πολλάκις στις προπονήσεις των Σέλτικς, μάλιστα καθυστέρησε στην πρώτη κι όλας προπόνηση για το Summer League επειδή έχασε την πτήση του και επίσης έχασε μία συνέντευξη τύπου μία μέρα μετά το draft γιατί αποκοιμήθηκε.

Επειδή λοιπόν όπως φαίνεται ξέμεινε από δικαιολογίες, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Συγκεκριμένα, ο rookie των Σέλτικς βρήκε διαμέρισμα που απέχει μόλις δύο λεπτά από το προπονητικό κέντρο της ομάδας γιατί όπως δήλωσε και ο ίδιος : " Δε γίνεται να καθυστερώ. Το ότι έχασα την πτήση μου σίγουρα δε βοήθησε. Μίλησα με τον κόουτς όταν επέστρεψε και μου εξήγησε ότι δε θα έχω τόσες ευκαιρίες στη ζωή μου. Έτσι δίχως αμφιβολία, αυτό ήταν μία αφύπνιση".

Είναι ξεκάθαρο ότι με αυτή την κίνηση ο Ουίλιαμς προσπαθεί και να αυξήσει τις ώρες του ύπνου του αλλά και να μειώσει τις πιθανότητες να αργήσει για ακόμη μία φορά. Οι δικαιολογίες... τελειώνουν για αυτόν, πάντως, αφού στο camp των Σέλτικς πριν από την έναρξη της νέας σεζόν υπολογίζεται να είναι έτοιμος, έχοντας υποφέρει νωρίτερα από πρόβλημα με τις αρτηρίες στα δύο του γόνατα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ