22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποτάκι και καλάθια! (pics)

Θέλετε μία ακόμα απόδειξη για το πόσο προχωρημένος είναι ο τρόπος σκέψης όσων αποτελούν το ΝΒΑ; Οι Ατλάντα Χοκς ανακαινίζουν αυτό τον καιρό το γήπεδό τους, τη Φίλιπς Αρίνα, και στο πλαίσιο αυτής της ανακαίνισης ετοιμάζουν και θα λειτουργήσουν από την επόμενη σεζόν το πρώτο μπαρ εντός γηπέδου παγκοσμίως! 

Μπαρ κανονικό. Με ποτά, μπάρες, σκαμπό, μπάρμεν (ή μπαργούμεν) και όλα τα συναφή! Θα βρίσκεται ακριβώς πίσω από το ένα καλάθι και θα μπορείς να πίνεις το ποτάκι σου, να τρως τον ξηρό καρπό σου και να βλέπεις τον ΛεΜπρόν ολοζώντανο να καρφώνει μέσα στα μούτρα σου!

Πρόσβαση, βεβαίως, δεν θα έχεις ακριβώς εσύ, εκτός αν είσαι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας των Χοκς με θέση μέσα στο γήπεδο. Στα λεγόμενα courtside seats, που είναι και τα πιο ακριβά. Οι Χοκς έχουν περίπου 600 τέτοιους κατόχους, επομένως αυτοί θα έχουν το προνόμιο να πίνουν το ποτάκι τους μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.

Για να φτιάξουν το μπαρ οι Χοκς αναγκάστηκαν να ακυρώσουν 200 θέσεις πίσω από το καλάθι, αλλά τελικά αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Και τούτο διότι διαπίστωσαν ότι οι θέσεις πίσω από το καλάθι δεν έχουν και τόσο μεγάλη ζήτηση, επομένως έχουν χάσει σημαντικό μέρος της αξίας τους. Ακυρώνοντάς τις δεν θα χάσουν και πάρα πολλά χρήματα, τα οποία άλλωστε μπορούν να βγάλουν με την κατανάλωση ποτών στο μπαρ. Περιμένουν ότι η μπύρα θα ρέει σαν ποτάμι την ώρα του αγώνα και δεν έχουν άδικο.

Οι καινοτομίες στη Φίλιπς Αρίνα δεν σταματούν εδώ πάντως, καθώς στο πλαίσιο της συνολικής ανακαίνισής της, που θα κοστίσει 192,5 εκ. δολάρια, κατασκευάζεται και κουρείο με θέα το γήπεδο. Θα μπορείς, δηλαδή, να κουρεύεσαι και παράλληλα να βλέπεις live το παιχνίδι! Πολύ μπροστά...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ