21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πορεύεται με Μέξα ο ΠΑΟΚ

Με τον Κώστα Μέξα στο τιμόνι του θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Έλληνα προπονητή.

 

 

Μετά τις συναντήσεις με τον Μέξα την περασμένη Πέμπτη και με τον Χάρη Μαρκόπουλο μία μέρα μετά, αποτυπώθηκαν ξεκάθαρα δύο τάσεις εντός της ΚΑΕ καθώς άλλοι επιθυμούσαν να συνεχίσει ο πρώτος και άλλοι να αναλάβει ο δεύτερος. Η διαφωνία λύθηκε μέσα από τη συνάντηση που υπήρξε σήμερα, με τον Θανάση Χατζόπουλο που θα είναι νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει τελικά, δεδομένου ότι θα έχει και οικονομική συμβολή στο φετινό εγχείρημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Πόλυς Κατσιώρας, επί σειρά ετών μέλος του δ.σ., αποχώρησε από τα γραφεία και σκέπτεται να αποχωρήσει και από το διοικητικό συμβούλιο.

 

 

Επί της ουσίας στον ΠΑΟΚ έκριναν ότι θα πρέπει να δοθεί μία πραγματική ευκαιρία στον Κώστα Μέξα, αυτή που δεν είχε στην πραγματικότητα φέτος αφού αφενός η ομάδα που ανέλαβε ήταν ένα συνονθύλευμα και αφετέρου διέκοψε το Πρωτάθλημα ο κορωνοϊός. Για τον Δικέφαλο θα αρχίσουν άμεσα προσπάθεια και στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ αφού αυτό απαριθμεί μόνο δύο παίκτες, τους νεαρούς Καρράς και Ιατρίδη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ