27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους

Η εμπιστοσύνη σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μας δικαίωσε χθες (20/12) στους αγώνες του Champions League, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τους Ισπανούς στην Ευρωλίγκα. Σήμερα (21/12) θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr. στην Ευρωλίγκα.

Στη Γερμανία, η Μπάμπεργκ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βαυαροί προέρχονται από ένα επίπονο παιχνίδι και την ήττα στην έδρα της Ζαλγκίρις, ενώ η «Βασίλισσα» μετράει δύο σερί επιτυχίες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Θα στηρίξουμε το «διπλό».

Με τη νίκη των φιλοξενούμενων θα πάμε και στο παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Φενέρμπαχτσε. Οι Ισραηλινοί επέστρεψαν στη βάση τους χθες το απόγευμα, μετά την ήττα στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να «τρέξουν» ένα σερί έπειτα από την ήττα-σοκ στην Πόλη από τη Ζαλγκίρις. Θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τέλο,ς στη μεγάλη απόδοση της ημέρας, η Ζαλγκίρις μπορεί να φύγει με τη νίκη και από το γήπεδο της Μάλαγα. Οι Ίβηρες μετρούν εννιά διαδοχικές ήττες και κατρακυλούν στον βαθμολογικό πίνακα. Οι πρωταθλητές Λιθουνίας διαθέτουν ένα από τα πιο καλοδουλεμένα σύνολα της διοργάνωσης. Το «διπλό» έχει μεγάλη αξία και δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μπάμπεργκ – Ρεάλ Μαδρίτης   2    1,55

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε   2    1,57

Βαλένθια – Ζαλγκίρις    2    2,50

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ