26.9 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ποντάρισμα στους ημιτελικούς της Stoiximan.gr Basket League

Η ώρα για τους ημιτελικούς της Stoiximan.gr Basket League έφτασε και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Προμηθέα Πάτρας. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και είναι το ακλόνητο φαβορί. Παρ' όλα αυτά το χάντικαπ των 23,5 πόντων μας φαίνεται αρκετά μεγάλο και γι' αυτόν τον λόγο θα προτιμήσουμε το «διπλό».

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» είναι επίσης το φαβορί. Ωστόσο η πρόβλεψη κάποιου σημείου είναι ριψοκίνδυνη και γι' αυτόν τον λόγο θα στηρίξουμε το over 158,5.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του ισπανικού πρωταθλήματος διεξάγεται απόψε. Η Βαλένθια μπορεί να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Ανδόρρα. Στο ίδιο σημείο θα ποντάρουμε και σε άλλες δύο αναμετρήσεις. Η Μπασκόνια έχει τον πρώτο λόγο για να νικήσει στο γήπεδο της Ομπραδόιρο, ενώ και η Μάλαγα μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Μπανταλόνα.

Τέλος, στον πρώτο ημιτελικό του ιταλικού πρωταθλήματος, θα ρισκάρουμε στηρίζοντας τη νίκη της Μπρέσια μέσα στην έδρα της Αρμάνι.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ολυμπιακός - Προμηθέας Πάτρας (+23,5)   2    1,90

Μονό

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ    over 158,5    1,91

Τριάδα

Ανδόρρα - Βαλένθια   2    1,83

Ομπραδόιρο - Μπασκόνια   2   1,57

Μπανταλόνα - Μάλαγα   2   1,60

Μονό

Μιλάνο - Μπρέσια  2   3,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ