23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ποντάρισμα σε ΝΒΑ και Ευρώπη

Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε καλά την εβδομάδα στηριζόμενοι στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και των πλέι οφ του ΝΒΑ με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς και των Χιούστον Ρόκετς θα στηρίξουμε το φαβορί. Η ομάδα του Τέξας είναι η πιο αποτελεσματική φέτος και θα ποντάρουμε στο «διπλό» με διαφορά έξι ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο άλλο ζευγάρι της Δύσης που θα παίξει τα ξημερώματα της Τρίτης, η Γιούτα Τζαζ θα φιλοξενήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Οι Μορμόνοι θέλουν να κάνουν το 3-1. Πολύ καλή η απόδοση του «διπλού», δεν περνάει απαρατήρητη και θα το προτιμήσουμε, με μπόλικο ρίσκο.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το ιταλικό πρωτάθλημα, η Ρέτζιο Εμίλια θα κοντραριστεί με την Τορίνο. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους είναι αρκετά αποτελεσματικοί και θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας τον άσο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στο παιχνίδι της γαλλικής λίγκας ανάμεσα στην Μπουρζ και τη Σαλόν Σαονέ, θα πάμε με τους φιλοξενούμενους και περσινούς πρωταθλητές οι οποίοι φουλάρουν για να προλάβουν μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Μινεσότα - Χιούστον (-5,5)    2    1,91

Μονό

Γιούτα Τζαζ - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ    2    3,24

Μονό

Ρέτζιο Εμίλια - Τορίνο    1     1,38

Μονό

Μπουρζ - Σαλόν    2    2,38



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ