22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ποντάρισμα σε Ελλάδα κι Ευρώπη

Μία ακόμα εβδομάδα ευρωπαϊκών αγώνων ολοκληρώθηκε χθες (12/1) και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα εγχώρια πρωταθλήματα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για τη δωδέκατη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες επί του Ολυμπιακού και της Κάπο Ντ' Ορλάντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν διανύουν καλή περίοδο και παραμένουν ουραγοί. Θα ποντάρουμε στον άσο με διαφορά 13 ή περισσότερων πόντων. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο παιχνίδι του Κόροιβου Αμαλιάδας με την Κύμη. Στη Ρόδο, ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα. Οι Ροδίτες μετά από δύο διαδοχικές ήττες αναμένεται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 8,5 πόντων. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και στον αγώνα του Λαυρίου με τον Προμηθέα και θα τον επιλέξουμε.

Stoiximan.gr: Ποιος θα είναι ο φετινός Νικητής της Stoiximan.gr Basket League;

Για το ιταλικό πρωτάθλημα, η Βίρτους Μπολόνια θα κοντραριστεί στο γήπεδό της με τη Ρέτζιο Εμίλια. Η παρέα του Σάντρο Τζεντίλε αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Στην Τουρκία, η Μπάνβιτ, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Καρσίγιακα. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και λογικά θα επικρατήσουν. Με νίκη θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η Φενέρμπαχτσε που θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ινστανμπούλ BSB.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Φουλ δράση και στη Γαλλία. Η Παρί του Μπορίς Ντιαό θα υποδεχτεί τη Ναντέρ σ' ένα τοπικό ντέρμπι καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν έδρα στα προάστια της πρωτεύουσας. Η Παρί είναι το οριακό φαβορί και θα επικρατήσει. Αντίθετα, στο «διπλό» θα ποντάρουμε στο παιχνίδι της Σαλόν με τη Βιλερμπάν. Τέλος για τη VTB League, η Άβτοντορ θα παίξει με την Πάρμα και δεν θα δυσκολευτεί να πάρει μία ακόμα νίκη επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψή μας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

ΠΑΟΚ (-12,5) - Πανιώνιος    1    1,87

Κόροιβος Αμαλιάδας - Κύμη    1   1,70

Κολοσσός Ρόδου (-8,5) - Τρίκαλα    1   1,95

Λαύριο - Προμηθέας   1    1,67

Τριάδα

Βίρτους Μπολόνια - Ρέτζιο Εμίλια    1    1,47

Μπάνβιτ - Καρσίγιακα   1   1,33

Ινσταμπούλ BSB - Φενέρμπαχτσε    2   1,26

Τριάδα

Παρί - Ναντέρ   1   1,75

Σαλόν - Βιλερμπάν  2   1,75

Άβτοντορ - Πάρμα   1   1,20

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ