20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ποντάρει στο ταλέντο του Σιζ Αλστον το Λαύριο! (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης το συνηθίζει να ψάχνει για "λαχεία" στην αγορά των ΗΠΑ και η επόμενη σεζόν που έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπει στην πλειοψηφία των ομάδων οικονομικές υπερβάσεις για έτοιμους παίκτες δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση.

Ο 24χρονος απόφοιτος του Τεμπλ, Λεβάν Σον Αλστον, που έχει... καθιερωθεί ως Σιζ Αλστον είναι ο εκλεκτός του για την περιφέρεια της ομάδας. Ο Αλστον που έχει ύψος 1,80, έκανε εντυπωσιακές σεζόν στο Τεμπλ και πολλοί τον έχουν "σημαδέψει" ως έναν παίκτη με εξαιρετική προοπτική. Η πρώτη του επαγγελματική σεζόν δεν ήταν αυτή που περίμενε, στους Delaware Blue Coats που είναι η θυγατρική των 76ερς στην G League και φέτος έχει αποφασίσει να επιχειρήσει να δώσει ώθηση στην καριέρα του δοκιμάζοντας για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο Σερέλης είχε βάλει από καιρό στο μάτι τον Αλστον και πλέον έδωσε την οριστική του συγκατάθεση για να κλείσει η μεταγραφή, σε ένα σύνολο που χτίζεται σταθερά με γνώμονα τους νεαρούς που θα θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία. Αυτό ισχύει και για την Ελλάδα και ήδη ένας... τυχερός, που θα έχει την δυνατότητα να τεστάρει τις αντοχές του στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα έχει εντοπιστεί και είναι ο 22χρονος σέντερ Αλέξανδρος Σταματόγιαννης, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην Α2 με το Αγρίνιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ