18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Ποντάρει» στο μέλλον της η Καλαμάτα (pic)

Η Kalamata BC δεν φροντίζει μόνο να δημιουργήσει μια ομάδα, που θα κερδίσει την καθιέρωσή της στις εθνικές κατηγορίες, αλλά μακροπρόθεσμα θα αποτελέσει ένα μεγάλο εκπρόσωπο της Μεσσηνίας στο ελληνικό μπάσκετ, επενδύοντας και στην Ακαδημία της, με τις προπονήσεις τους να ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου και τη... δράση για το μέλλον του συλλόγου να ξεκινά.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η Kalamata BC αποτελεί φέτος τον μοναδικό εκπρόσωπο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στις εθνικές κατηγορίες σε επίπεδο Ανδρών και, παράλληλα, έχει αποδείξει πως φροντίζει για το μέλλον της, θέλοντας οι δικοί της αθλητές να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων για τη σύχρονη Ακαδημία μας το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου, με αυτές να πραγματοποιούνται μεταξύ 13:00-14:30 στην Τέντα, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο στις ίδιες ώρες, μαζί με τις εγγραφές για όποιον ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην Ακαδημία μας.

Στις ηλικίες 7-17 ετών, η ομάδα μας διαθέτει τμήματα Παιδικού, Μίνι, Προμίνι και Τζούνιορ, με την καθοδήγηση των Αντώνη Κούτρη (προπονητής ομάδας Ανδρών), Τίμου Πρίφτη, Λίας Ζαγάκου και Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου (καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης).

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Βασίλης Κονταργύρης (+30 694 811 9974).

Όλη η πόλη... μία ομάδα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ