23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πονάει ο Γιόβιτς, «πονοκεφαλιάζουν» στη Σερβία

Κουτσαίνοντας αποχώρησε από τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Άλμπα ο Στέφαν Γιόβιτς και δεν «πονοκεφαλιάζει» μόνο η Μπάγερν Μονάχου, αλλά και η Εθνική Σερβίας.

O 27χρονος γκαρντ στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα από αντίπαλο έπεσε πάνω σε διαφημιστική πινακίδα και χτύπησε στο πόδι. Μάλιστα, αποχώρησε με πατερίτσες από το κλειστό και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Βρίσκεται υπό τη στενή ιατρική παρακολούθηση του δρ. Ραντοβάνοβιτς και θα επανεξεταστεί την Τετάρτη (21/02), έχοντας ξεκινήσει ήδη φυσιοθεραπείες.

Ο προπονητής του στους Βαυαρούς, αλλά και ομοσπονδιακός στους «Πλάβι» Σάσα Τζόρτζεβιτς περιμένει, τώρα, να δει σε τι κατάσταση θα είναι ώστε να διαπιστώσει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του στο δεύτερο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στα παιχνίδια εκτός έδρας με τη Γερμανία (23/02) και την Αυστρία (25/02). Οι Σέρβοι έκαναν το «δύο στα δύο» στους πρώτους δύο αγώνες τους και θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ