23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Πονάει» η αεροπορία της ΤΣΣΚΑ

«Διπλό» πρόβλημα στην φρόντ-λάιν της αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να στερείται για τα επόμενα παιχνίδια τους Κάιλ Χάινς και Οθέλο Χάντερ.

Τα προβλήματα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυξάνονται τις τελευταίες μέρες. Δεν έφτανε ο τραυματισμός του Κάιλ Χάινς στη δεξιά γάμπα στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη Πέμπτη (1/1), αλλά ήρθε να προστεθεί κι εκείνος του Οθέλο Χάντερ χθες (5/2) κόντρα στην Χίμκι, στην άνετη επικράτηση της «ομάδας του στρατού», με τον Αμερικανό φόργουορντ να συγκρούει το γόνατό του με εκείνο ενός αντιπάλου του.

Αμφότεροι αναμένεται να απουσιάσουν στο παιχνίδι της Πέμπτης (8/2) στη Βαλένθια με την ομώνυμη ομάδα, όπως και για μερικά επόμενα παιχνίδια, όπως ενημέρωσε η ίδια η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, χωρίς να διευκρινίσει το ακριβές διάστημα, με τον Χάντερ να φαίνεται μετά τις εξετάσεις του να υποφέρει από παράπλευρες βλάβες στο σύνδεσμο του δεξιού του γονάτου.

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως το ματς με τις «Νυχτερίδες» θα είναι το πρώτο όπου θα απουσιάσει ο Χάινς στην Ευρωλίγκα, για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2014, φτάνοντας σε ένα σερί 132 αγώνων στη διοργάνωση όπου έπαιξε έστω και ένα λεπτό. Με τον Πάβελ Κορόμπκοφ να αποτελεί άλλη μία απώλεια στη γραμμή των ψηλών, ο 22χρονος Αλεξάντερ Γκάνκεβιτς θα πάρει την ευκαιρία του από τον Δημήτρη Ιτούδη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ