29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολύ σκληρή για να… χάσει τα «σκήπτρα» η Ρεάλ (vids)

Η Μάλαγα στάθηκε εξαιρετικά ανταγωνιστική κόντρα στη Ρεάλ, αλλά αυτό δεν αρκούσε, με το DNA του πρωταθλητή να μιλά στο τέλος και τη «Βασίλισσα» να περνά με 89-84 στα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Final Eight στο Κύπελλο Ισπανίας είναι πια γνωστό, αφού η Ρεάλ ξεπέρασε με 89-84 το «εμπόδιο» της Μάλαγα στην «Gran Canaria Arena» και θα βρει μπροστά της την Τενερίφη. Η κάτοχος του τροπαίου, έδειξε πως πολύ δύσκολα θα απωλέσει τα κεκτημένα της, καταφέρνοντας να είναι αυτή που θα έβγαινε στον «αφρό», με το παιχνίδι να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο πέρασαν μπροστά στο σκορ με 79-78 στα 108" πριν από τη λήξη, χάρη σε σουτ τριών πόντων του Τρέι Τόμπκινς, κι έκτοτε δεν κοίταξαν ξανά πίσω. Κι αυτό, γιατί οι «Μερένχες» ήταν ψυχραιμότατοι από τη γραμμή των βολών, την ώρα που οι Ανδαλουσιάνοι έκαναν το ένας λάθος μετά το άλλο στην επίθεσή τους, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν στο τέλος οι πρώτοι.

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν πρωταγωνιστής για τη «Βασίλισσα» με 18 πόντους και 7 ασίστ, με τον Τρέι Τόμπκινς να είναι εξίσου καθοριστικός με 14 πόντους, σε ένα βράδυ όπου ο Λούκα Ντόντσιτς δε βρισκόταν στα καλύτερά του (11 π., 3/11 σουτ, 5 ρ., 5 ασ.). Οι Κάρλος Σουάρεθ (17 π., 5 ρ.) και Άνταμ Βαζίνσκι (15 π., 5/5 τρ.) δεν ήταν αρκετοί για το σύνολο του Χοάν Πλάθα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ