23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολύωρη σύσκεψη και παίκτες υπό κρίση

Οι συνθήκες πίεσης που βιώνει ο Άρης σε όλα τα επίπεδα είναι πια ορατές και ο οργανισμός προσπαθεί να βγει από αυτές. Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Χολαργό και το απογοητευτικό αποτέλεσμα του, πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη στα γραφεία της ΚΑΕ παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου, των μελών της διοίκησης αλλά και του Γιάννη Καστρίτη.

 


Σε αυτή τη σύσκεψη εκφράστηκε η έντονη δυσφορία για το αποτέλεσμα αλλά και την εικόνα κάποιων παικτών. Μάλιστα μεταξύ άλλων ακούστηκε να λέγεται ότι “όσοι δεν τιμούν τη φανέλα του Άρη, θα δουν το σκληρό πρόσωπο της ομάδας, τόσο σκληρό που δεν το φαντάζονται. Ήταν μία σαφής απειλή προς παίκτες που είναι γεγονός ότι παρουσιάζουν ένα πρόσωπο πολύ μακριά από τις πραγματικές δυνατότητες τους και κυρίως από αυτά που περιμένει η ομάδα από αυτούς.

 


Ο Δημήτρης Γουλιέλμος φέρεται να είπε κάποια στιγμή ότι “στην επόμενη ήττα κάποιοι δεν θα δουν ξανά το παρκέ του «Nick Galis Hall και θα γυρίσουν στο πατρικό τους κατευθείαν”. Αν ήταν λόγια που ακούστηκαν εν θερμώ ή αν θα γίνουν πραγματικά πράξη στην επόμενη “γκέλα” του Άρη, είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει ωστόσο για να μπορέσει η διοίκηση να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση θα πρέπει προφανώς να έχει τη δυνατότητα να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί. Με τα σημερινά δεδομένα και το ΒΑΝ αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ