24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πολύγυρος : Συνεχίζει με Τσούρμα – Καπλανίδη (pic)

Με τον Δημήτρη Τσούρμα θα πορευτεί για μια ακόμη σεζόν ο Πολύγυρος, ο οποίος ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Μαζί του ως άμεσος συνεργάτης του θα βρίσκεται ο Μιχάλης Καπλανίδης. Πλέον, σειρά παίρνει η διαμόρφωση του ρόστερ για την ομάδα της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά :

«Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας ξεκίνησε σιγά σιγά τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν (2021-2022), που θα την βρει και πάλι στην Β Εθνική κατηγορία.
Ως γνωστόν το πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου(2020-2021) θεωρήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ως μη γενόμενο λόγω της πανδημίας που μαστίζει την ανθρωπότητα.
Ο σχεδιασμός ξεκίνησε με πρώτη πράξη την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας τον Δημήτρη Τσούρμα, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Μιχάλη Καπλανίδη. Το δίδυμο των προπονητών μας συνεχίζει για τέταρτη περίοδο και ελπίζουμε όλοι μας σε μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό team προχωρεί σταδιακά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, όπου και λίαν συντόμως θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις τόσο για τις προσθήκες, όσο και για τις ανανεώσεις στο ρόστερ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ