18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πολύγυρος : Νεανικό στίγμα με Ντινάκη και Μπολδόγλου (pics)

Δυο ακόμη αθλητές πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Πολύγυρος, ο οποίος θέλησε να δώσει περαιτέρω νεανικό στίγμα στο ρόστερ του.

 Η ομάδα της Χαλκιδικής συμφώνησε με τον 21χρονο γκαρντ, Φάνη Ντινάκη ο οποίος προέρχεται από την Γ' Εθνική και τον Ζέφυρο, ενώ από την ίδια κατηγορία, και την ακαδημία της ΔΕΚΑ έρχεται και ο 18χρονος φόργουορντ, Νικηφόρος Μπολδόγλου.

Αναλυτικά :

«Έναν ακόμη νέο καλαθοσφαιριστή προσθέτει στο οπλοστάσιο της η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας.

Πρόκειται για τον Φάνη Ντινάκη, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Ζέφυρου. Αγωνίζεται στις θέσεις των play maker και shooting guard αντίστοιχα, είναι γεννημένος το 2000 και έρχεται να προσδώσει ποιότητα και ταχύτητα στην νέα ομάδα που χτίζει ο Δημήτρης Τσούρμας.
Παλαιότερα ο Φάνης αγωνιζόταν για 5 χρόνια στην GBA ,πιο πριν στον Ζέφυρο , ενώ το ξεκίνημα του ήταν από τα τμήματα υποδομής του Μαντουλίδη.
Φάνη σε καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας

Έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο καλαθοσφαιριστή πρόσθεσε στο φετινό ρόστερ της η ανδρική μας ομάδα.
Πρόκειται για τον Νικηφόρο Μπολδόγλου, ο οποίος είναι γεννημένος το 2003 με ύψος λίγο πάνω από τα 2 μέτρα, αγωνιζόμενος στις θέσεις των φόργουορντ.
Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στα παιδικοεφηβικά τμήματα της ΔΕΚΑ, του σωματείου στο οποίο είναι υπεύθυνος ο παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Χατζηβρέττας.
Είχε συμμετάσχει με την ΔΕΚΑ στις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων Παίδων και εφήβων, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Νικηφόρε σε καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και σου ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ