31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πολυτιμότερος ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον εντυπωσίασε στον Β' Γύρο της STOIXIMAN.GR Basket League. Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε του χάρισαν και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Συγκέντρωσε μάλιστα 241 βαθμούς στην αξιολόγηση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Κιθ Κλάντον του ΠΑΟΚ με 206 και στην τρίτη τον Ουίλ Κάμινγκς του Άρη με 197.

Ο Σίνγκλετον μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την διάκριση αυτή, με την ομάδα του να αναχωρεί σε λίγο για τον τρίτο αγώνα των playoffs της Ευρωλίγκας με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε πολυτιμότερο παίκτη του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League;
 
«Το εκτιμώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ για την τιμή. Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα».
 
- Ποια είναι η υπόσχεση που δίνεις στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods για την συνέχεια της σεζόν στην Ευρωλίγκα και στην STOIXIMAN.GR Basket League;
 
«Η υπόσχεσή μου για τους οπαδούς μας είναι ότι θα δώσω όλα όσα έχω. Θέλω να κερδίζω και θέλω οι φίλοι μας να διατηρήσουν αυτές τις στιγμές για το υπόλοιπο της ζωής μας»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ