20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πολυτάρχου: ” Όσο κερδίζουμε, δεν μας νοιάζουν οι άλλοι”

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου, εκ των πρωταγωνιστών του Γ.Σ Περιστερίου, που είναι πρωτοπόρος στην Β' Εθνική (Νότιος όμιλος) δίνει ασίστ κάτω από την Basketa.gr και μας δίνει το στίγμα της ομάδας του, το πώς θα καταφέρει να πάρει την άνοδο για την Α2, ενώ δεν ξεχνά την ΑΕΚ...

Μιχάλη, η ομάδα είναι πρώτη. Ποιά είναι τα στοιχεία εκείνα που την έφεραν στην πρώτη θέση και την διατηρούν ακόμα;
"Τα στοιχεία της ομάδας είναι ότι κάθε μέρα δουλεύουμε με συγκέντρωση και θέλουμε την νίκη κάθε Κυριακή".

Εννιά στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο που είχε από την αρχή της χρονιάς. Θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση;
"Δεν είναι υπέρβαση. Είναι ο στόχος που έχουμε θέση από την πρώτη στιγμή. Η ομάδα φτιάχτηκε μόνο για να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην Α2. Ο μοναδικός στόχος ήταν και είναι αυτός".

Τρεις ομάδες σας ακολουθούν από πολύ κοντά βαθμολογικά. Τους παρακολουθείτε; Το μυαλό σας το έχετε και σ'αυτούς;
"Εμείς αυτό που βλέπουμε είναι ξεχωριστά κάθε ματς και κάθε Κυριακή να κερδίζουμε. Όσο κερδίζουμε εμείς δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθούμε τι κάνουν οι πίσω μας, ειδικά τώρα που έχουμε μία διαφορά ασφαλείας δύο νικών".

Στην Β Εθνική, για να κάνει μία ομάδα πρωταθλητισμό, παίζει ρόλο η εμπειρία για να καταφέρει να ανέβει στην Α2;
"Σίγουρα. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας η εμπειρία. Αλλά πιστεύω ότι η Β Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα, που όσο έμπειρος και να είσαι όσο καλή ομάδα να είσαι, όλες οι έδρες είναι δύσκολες.

"Μπορεί να κάνει την υπέρβαση σήμερα η ΑΕΚ με την Μονακό"

Μιχάλη, έχεις αγωνιστεί στην ΑΕΚ, τόσο στην Α2 όσο και στην BasketLeague. Την ΑΕΚ την παρακολουθείς φέτος;
"Συνέχεια την παρακολουθώ. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έχει αλλάξει επίπεδο. Πιστεύω ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια θα μπορεί να χτυπήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος που κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και δίνει ότι χρειάζεται για να έρθει η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, δηλαδή να ξαναβγεί πρωταθλήτρια, αλλά και στην Ευρώπη πιστεύω σήμερα μπορεί να κάνει την υπέρβαση με την Μονακό. Το πιστεύω".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ