20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πολυβόλο» ετών 29! (vids)

Ο Κέβιν Ντουράντ γίνεται σήμερα 29 ετών και είναι τα πρώτα του γενέθλια στα οποία θα... κοιμηθεί ήσυχος.

«Σε πενήντα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται πως ο Κέβιν πήρε το πρώτο του δαχτυλίδι». Αυτή η ατάκα ήταν η απάντηση της μητέρας του σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, προς όσους κατηγόρησαν τον γιο της ότι παράτησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και πήγε στους καλύτερους προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Το σίγουρο είναι ότι ο μεγάλος στόχος που είχε μπει στην καριέρα του επετεύχθη και μάλιστα πριν καν μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το γεγονός ότι ο «KD» αποφάσισε να ενισχύει μία ομάδα γεμάτη από firepower δεν ήταν δικό του πρόβλημα. Το δικό του πρόβλημα ήταν ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε στους παλιούς του συμπαίκτες. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε στην πρώην ομάδα του δεν έχει συμπάθειες αλλά αντιπάθειες. Κι αυτό κάτι σημαίνει. Βεβαίως, οι haters αυξήθηκαν μετά το πρόσφατο σκάνδαλο στο οποίο αποδείχτηκε ότι ο Ντουράντ έγραφε σχόλια κατά των Θάντερ, μέσω ενός ψεύτικου λογαριασμού στο Twitter.

Ανεξάρτητα αν συμπαθεί ή δεν συμπαθεί κάποιος τον 29χρονο, δεν υπάρχει κανείς που δεν παραδέχεται το απίστευτο ταλέντο του και την μοναδική του επαφή με το αντίπαλο καλάθι. Επιπλέον απέδειξε ότι είναι ηγέτης, καθώς πήγε σε μία ομάδα γεμάτη αστέρια κι επί της ουσίας ήταν εκείνος που την οδήγησε στον τίτλο. Δεν αναδείχτηκε τυχαία πολυτιμότερος της σειράς των τελικών με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς τρέφει μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά του, απολαύστε τον Κέβιν Ντουράντ στις καλύτερες στιγμές του, στη δεκαετή καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ