19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Πολλές επιλογές από τον Stoiximan.gr

Ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σημερινοί (16/12) αγώνες του κουπονιού του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές επιλογές του Stoiximan.gr.

Μεγάλο ντέρμπι στη Stoiximan.gr Basket League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ στην Πυλαία. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη κάποιου σημείου, αλλά θα επιλέξουμε το under 151,5 που φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθεί. Σε άλλο αγώνα της ημέρας, η Κύμη φιλοξενεί τον Άρη. Θα στηρίξουμε το «διπλό» που προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.

Από την Α2 ξεχωρίσαμε τον αγώνα του Αμύντα με τον Ερμή Αγιάς. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα και θα τους εμπιστευτούμε, ενώ στο ντέρμπι του Χολαργού με το Περιστέρι θα επιλέξουμε το «διπλό».

Στην Ισπανία, η ουραγός αλλά ενισχυμένη Μπούργος θα φιλοξενήσει τη Φουενλαμπράδα. Ευκαιρία για νίκη για τους γηπεδούχους και θα τους ποντάρουμε. Τον άσο θα επιλέξουμε και στο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Ρέτζιο Εμίλια και της Βαρέζε.

Για τη γαλλική λίγκα, στο «Μπομπλάν» η Λιμόζ θα αντιμετωπίσει τη Λε Μαν και θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων, ενώ τέλος στο τούρκικο  ντέρμπι ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τη Γαλατάσαραϊ θα στηρίξουμε την επικράτηση του συγκροτήματος του Ουφούκ Σαρίτσα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ  Under  151,5   1,91

Κύμη - Άρης    2     1,93

Αμύντας - Ερμής Αγιάς    1   1,65

Χολαργός - Περιστέρι    2  1,80

Δυάδα

Μπούργος - Φουεναλμπράδα   1   2,12

Ρέτζιο Εμίλια - Βαρέζε   1   1,35

Δυάδα

Λιμόζ - Λε Μαν    1   1,67

Μπεσίκτας - Γαλατάσαραϊ     1    1,47

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ