31.7 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πολλά προβλήματα για Προμηθέα Πατρών

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Προμηθέα Πατρών για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του με την Κύμη στη Χαλκίδα.

Στο «Τάσος Καμπούρης» δοκιμάζεται το Σάββατο (10/03, 18.30) το αχαϊκό συγκρότημα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τα προβλήματα να μη λείπουν για τον προπονητή του Μάκη Γιατρά, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μοχάμεντ Φαγέ και Μίλαν Μιλόσεβιτς που είναι τραυματίες, ενώ δεν υπολογίζεται πλέον και ο Τουρέ Μάρι. Έτσι, στην αποστολή μετέχουν οι νεαροί Γκάτζιος, Σανδραμάνης και Μαντζούκας, ενώ τη δωδεκάδα συμπληρώνουν οι Γκίκας, Χολ, Σκούφης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Γερομιχαλός, Έλις και Τουτζιαράκης.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα. Μετά τις αλλαγές που έκανε η Κύμη στο ρόστερ της έχει πλέον νέο πρόσωπο, ενώ ταιριάζουμε και σαν στιλ παιχνιδιού. Ο αντίπαλός μας στηρίζεται περισσότερο στους ξένους παίκτες, όμως και οι Έλληνες αθλητές της ομάδας, όπως π.χ. ο Μπάρλος, ο Γλυνιαδάκης, ο Μανωλόπουλος και ο Τσαγκαράκης, έχουν και την εμπειρία και την ποιότητα για να κάνουν ζημιές. Όλοι τους έχουν βοηθήσει στο να βρίσκεται σήμερα η Κύμη στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή. Εμείς, παρά τις απουσίες, είμαστε αποφασισμένοι και πάμε για τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ο Μάκης Γιατράς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ