20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πολλά παράπονα από τον Κόροιβο, που κάνει λόγο για εχθρικό κλίμα

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα στο Μαρούσι και στον Κόροιβο πέρασε στην ιστορία, με την ομάδα των βορείων προαστίων να ισοφαρίζει σε 2-2, και η παραμονή να παίζεται σε μια ζαριά την ερχόμενη Τετάρτη (22/5) στην Ήλιδα.

Ωστόσο, και όπως απορρέει από τις προσωπικές σελίδες των παραγόντων της ομάδας της Αμαλιάδας, αλλά και από δημοσίευμα της «proini.news», οι άνθρωποι της δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι τόσο από την φιλοξενία, όσο και από την διαιτησία που έτυχε η ομάδα τους.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρεται σε επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι της ομάδας τους που βρέθηκαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά από παράγοντες και οπαδούς των γηπεδούχων αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, με την αποστολή να αποχωρεί από το κλειστό σχεδόν μία ώρα μετά με συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ενώ κάνουν  λόγο για εν γένει εχθρικό κλίμα για όλη την αποστολή της ομάδας της Ηλείας. Τέλος, καλούν τον κόσμο τους να δώσει βροντερό παρών, ώστε να τους ωθήσει σε νίκη, που θα σημαίνει και την παραμονή της ομάδας τους στην κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ