22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

«Πολεμιστής» ο Χάουζ

Παίκτης των Ουόριορς πρέπει να θεωρείται ο Ντάνιουελ Χάουζ, ο οποίος συμφώνησε μαζί τους για συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου.

Μία δύσκολη χρονιά περιμένει στη Δύση τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και για αυτό το λόγο επιχειρούν να γεμίσουν όσο περισσότερο μπορούν με «βάθος» λύσεων το ρόστερ τους. Ακόμη κι αν έχουν ήδη βρει... τον πρώτο λαχνό του λαχείου με την απόκτηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς, οι κινήσεις τους δε σταματούν και μετά τον Γιόνας Γερέμπκο, ο Ντάνιουελ Χάουζ θα γίνει επίσης παίκτης τους.

Ο 25χρονος φόργουορντ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα για συμβόλαιο ενός χρόνου και το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστή επίσημα η συμφωνία. Ο ίδιος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Τέξας και κατάφερε να μπει στο «μαγικό κόσμο», παρότι δεν είχε επιλεγεί στο draft. Πέρασε από Ουίζαρντς και Σανς, αγωνιζόμενος με τους τελευταίους πέρυσι σε 23 παιχνίδια κι έχοντας κατά μέσο όρο 6.6 πόντους και 3.3 ριμπάουντ, παίζοντας στο ίδιο διάστημα και στην αναπτυξιακή λίγκα.

Διεκδικώντας το όνειρό του, πάντως, θα έχει τη δική του ευκαιρία στους πρωταθλητές...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ