26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

«Πολίτης» ο Ρένφρο

Η Τουρκία είναι ο όγδοος ευρωπαϊκός σταθμός του Άλεξ Ρένφρο, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ και ανακοινώθηκε από τους διοικούντες.

Ο 31χρονος γκαρντ, μετά την περσινή παρουσία του στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, θα παίξει την καινούρια σεζόν στο Eurocup με το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, με το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Εκτός από την Ισπανία (αγωνίστηκε και σε Βαγιαδολίδ και Λαμποράλ Κούτσα) ο Αμερικανός, που είναι παράλληλα κάτοχος βοσνιακού διαβατηρίου, έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και σε Λετονία (Ρίγα), Κροατία (ΚΚ Ζάγκρεμπ), Ιταλία (Μπρίντιζι), Γερμανία (Μπάμπεργκ, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου) και Ρωσία (Ενισέι).

Ο Άλεξ Ρένφρο είχε πέρυσι με τους Καταλανούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου κατά μέσο όρο 3,9 πόντους και 1,6 ασίστ σε δεκαεφτά ματς. Είχε ξεκινήσει τη χρονιά στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία πρόλαβε να παίξει σε μόλις έξι αγώνες στο Eurocup, με μ.ό. 4,2 ασίστ. Αποχώρησε στα τέλη Νοεμβρίου για τους «μπλαουγκράνα», από τους οποίους αποδεσμεύθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

https://twitter.com/GSBasketbol/status/889431395717844992



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ