18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φεύγει από το Περιστέρι ο απογοητευμένος Πολέμης! (pic)

Οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις φιλάθλων του ΓΣΠ ενώ απέμεναν μόνο οι νομικές διαδικασίες για την συγχώνευση του Φάρου με το Περιστέρι που θα έφερνε την ομάδα της Δυτικής Αττικής στη Basket League, προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια πολλών που είχαν το όραμα, μεταξύ αυτών και του Ανδρέα Πολέμη, εμπνευστή της ιστορίας για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους εξήγησε αναλυτικά.

Ο άνθρωπος που μετά την πολυετή προσφορά του στον Φάρο, εδώ και λίγους μήνες βοηθάει ενεργά το Περιστέρι, απαντώντας σε σχόλιο την προσωπική του σελίδα φάνηκε να μην έχει την διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει και τη νέα σεζόν στον ΓΣΠ, και ζητώντας ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση όπως ανέφερε, τόνισε πως είναι φρόνιμο για τον ίδιο να σπαταλάει χρόνο με την οικογένεια του.

Αναλυτικά έγραψε:

«Πραγματικα λυπαμαι..!Νομιζω οτι αναστατωσα μια πολη με μια προταση που θεωρησα σωτηρια του συλλογου...λαμβανοντας υπ οψιν τα χρεη που υπαρχουν ( και τα οποια δεν ηξερα οταν ηρθα) και τα οποια ειναι αξεπεραστα.
Πώς μπορει αυτο να θεωρειται οτι το κανω για "προσωπικη μου προβολη και ενδιαφερον για την τσεπη μου" απορω...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ & ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ...και πραγματικα ζητω ταπεινα συγνωμη για την αναστατωση...
Ισως ειναι πιο φρονιμο να σπαταλω το χρονο μου με την οικογενεια μου...
Ευχομαι ο,τι καλυτερο για την συνεχεια...!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ