23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ποκουσέφσκι: Σε καραντίνα από τους Θάντερ

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι βρίσκεται σε καραντίνα και οι Θάντερ θα δώσουν τους επόμενους αγώνες τους με το όνομά του να βρίσκεται σε απουσιολόγιο. Αιτία είναι ο κορονοϊός, αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει δώσει θετικό τεστ ο ίδιος, ή πρόκειται για μέτρο πρόληψης επειδή ήρθε σε επαφή με άτομο που έχει COVID19.

Ο Ποκουσέφσκι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΝΒΑ, θα πρέπει να μείνει σε απομόνωση για ένα επταήμερο στη δεύτερη περίπτωση και να δώσει τουλάχιστον δύο αρνητικά τεστ. Αν έχει προσβληθεί ο ίδιος, θα μείνει εκτός όσο κριθεί απαραίτητο μέχρι να είναι έτοιμος να επιστρέψει χωρίς να διακινδυνεύσει η υγεία του. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις έχοντας 6.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο.

Οι Θάντερ θα χάσουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και τον Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δεξί πόδι. Ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 22 Μαρτίου και έχει μέσο όρο φέτος 23.7 πόντους και 5.9 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ