18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ποκουσέφσκι και Άβντιγια έπιασαν δουλειά στο NBA (vid)

Η προετοιμασία των ομάδων του NBA βρίσκεται σε έντονους ρυθμούς εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν στις 22/12. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι rookies Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Ντένι Άβντιγια έχουν ήδη πιάσει δουλειά και προσπαθούν να προσαρμοστούν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς αντιστοίχως. 

Στο παρακάτω βίντεο από το YouTube κανάλι "NBA Europe" υπάρχουν πλάνα από τις πρώτες προπονήσεις των δύο συγκεκριμένων παικτών στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, όπως επίσης και μερικές από τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

«Οι πρώτες μέρες ήταν τέλειες. Όλοι με καλωσόρισαν πολύ θερμά σαν να έπαιζα εδώ για καιρό, παρόλο που είναι η πρώτη μου φορά. Τα άτομα του οργανισμού είναι άψογα. Είναι σαν οικογένεια. Είμαι εδώ μόλις 10 μέρες και νομίζω πως είμαι μια σεζόν» δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, προσθέτοντας: «Ξεκίνησα (στον Ολυμπιακό) από μικρός να παίζω με την πρώτη ομάδα, οπότε το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι ότι πρέπει να ακούω. Πρέπει να έχω υπομονή και να δουλεύω κάθε μέρα. (...) Η ομάδα (Θάντερ) είναι γνωστό ότι δουλεύει με νεαρούς παίκτες και εγώ θα δώσω τα πάντα κάθε μέρα στο παρκέ για να βελτιωθώ». 

«Έχουμε μια καλή ομάδα επαγγελματιών παικτών. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι για πρώτη φορά σε παρκέ του NBA. Είναι τρομερό. Ανυπομονώ για τα παιχνίδια και μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε μακριά αυτή την σεζόν» δηλώνει από την μεριά του ο Ισραηλινός Άβντιγια, ο οποίος έφτασε στην Ουάσιγκτον μαζί με τον MVP του 2017 Ράσελ Ουέσμπρουκ, για τον οποίο λέει: «Τον συνάντησα για πρώτη φορά και τον ρωτούσα τι έκανε εκείνος στην πρώτη του χρονιά στην λίγκα. Είναι πολύ έξυπνος και έχω πολλά πράγματα να μάθω από εκείνον. Είναι ένας ολ-σταρ παίκτης και πάντα είμαι πρόθυμος να μαθαίνω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ