20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποιος προπονητής θα σπάσει πρώτος το πινακάκι του…

Η ACB το έχει πάει γενικότερα σε άλλο επίπεδο. Είναι το πρωτάθλημα που μπορεί να κάνει πλάκα ο ένας στον άλλον και να μην ανοίξει μύτη, να πειράζονται οι ομάδες μέσω tweet ή να... δίνει ο ένας προπονητής τον άλλον για τα νευράκι του γελώντας. Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να μην είναι πια στην Ισπανία, αλλά η ερώτηση της ACB στους ίδιους προπονητές για το "ποιος θα είναι αυτός που θα σπάσει πρώτος το πινακάκι του σε τάιμ άουτ", ο Έλληνας τεχνικός έδωσε το "παρών".

Ο προπονητής της Βαλένθια, Τσους Βιδορέτα και μέχρι πέρυσι της Ιμπεροστάρ Τενερίφε απάντησε γελώντας πως "δεν είναι πια εδώ ο Μπαρτζώκας, οπότε δεν ξέρω ποιος μπορεί να το σπάσει πρώτος!" Πάντως ο νυν προπονητής της Τενερίφε, Νέναντ Μάρκοβιτς, υποστήριξε στη δική του απάντηση πως ο προκάτοχός του είναι ο δικός του υποψήφιος για να σπάσει το πινακάκι του. Ο δε Ίμπον Ναβάρο, έδωσε τον τίτλο του... πρωτοπόρου στον εαυτό του, όπως και ο Πριχιόνι, που ανέλαβε φέτος την Μπασκόνια... Δείτε τους...

 

Και να ξέρετε πως υπήρχε και ερώτηση ποιος θα δεχθεί τις περισσότερες τεχνικές ποινές. Ο Ίμπον Ναβάρο ψήφισε σταθερά τον εαυτό του και σε αυτή την κατηγορία, κάποιοι είπαν τον Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος ωστόσο όπως δήλωσε, ελπίζει να  μην είναι αυτός.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ