21.2 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Ποιος έχει γράψει ποιον και πού…

Εχει πολλές σοφές παροιμίες και γνωμικά ο θυμόσοφος λαός. Για το έξυπνο πουλί που πιάνεται από την μύτη, για τον ψεύτη και τον κλέφτη που τον πρώτο χρόνο χαίρονται, για το πόσους μπορείς να κοροϊδεύεις και για πόσο καιρό και για άλλα πολλά.

Μία προς μία τις έφερναν στο μυαλό τους αυτοί που ήταν παρόντες σε μια πρόσφατη εκδήλωση μπασκετικού φορέα σε σχετικά κλειστό κύκλο. Με αφορμή έναν εκ των παριστάμενων που... απασφάλισε.

Δεν ήταν μόνο αυτά που είπε κατάμουτρα στους, έχοντες θεσμικό ρόλο, οικοδεσπότες. Δεν ήταν μόνο το ότι αυτοί άρχισαν να... πανιάζουν και δέχτηκαν δεύτερο κύμα μετά το αρχικό όταν πήγαν να ψελλίσουν και κάτι. Ειδικά μερικοί εξ αυτών, έκαναν σαν να τους τίναξε ρεύμα. Είναι και άλλα, πιο σοβαρά. Που έχουν σχέση με... γραψίματα.

Το σε γράφω στα ελληνικά έχει πολλές ένοιες. Από το σε έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, μέχρι σε ηχογραφώ, σε βιντεοσκοπώ και άλλα τέτοια. Ακούστηκε το ρήμα στις διενέξεις, πιο σωστά στον μονόλογο του μαινόμενου. Τι ακριβώς "γραμμένο" εννοούσε δεν έχει αποσαφηνιστεί. Ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ