27.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Ποδαρικό» με κάρφωμα (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε για πρώτη φορά παρκέ, φέτος στο ΝΒΑ, και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 133-99 επί των Γιούτα Τζαζ στο «Fiserv Forum».

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» ξεκίνησε το φιλικό με κάρφωμα και το τελείωσε με 22π., έντεκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο και ούτε ένα λάθος στα 20.38’ που έμεινε στο παρκέ. Άλλους 9π., μαζί με πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ, όπως και δύο λάθη, είχε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε 16.05’.

https://www.youtube.com/watch?v=rRFtIIIPqqQ

https://www.youtube.com/watch?v=jF3iIobqexA

«Είμαι ενθουσιασμένος. Όλοι παίζουν σκληρά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μόνιμα. Η ομάδα γίνεται καλύτερη κάθε ημέρα και πιστεύω στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι δίπλα στο Γιάννη στο Μιλγουόκι. Έχω μάθει πολλά από αυτόν. Πιστέψτε με», σχολίασε μετά το φιλικό ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά μαζί με το μικρότερο αδερφό του στα «ελάφια».

Ο Κρις Μίντλετον επίσης έπαιξε για πρώτη φορά φέτος κι είχε 14π. με 5/11 σουτ εντος παιδιάς. Ο Μπρουκ Λόπεζ ευστόχησε κι αυτός σε 14π., με 6/8 σουτ, ενώ ο Ντράγκαν Μπέντερ είχε 11π.

https://www.youtube.com/watch?v=FgUp-iKy06Y

Πρώτος σκόρερ των «μορμόνων» αναδείχθηκε ο Τόνι Μπράντλεϊ με 17π., ο οποίος είχε και δέκα ριμπάουντ. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έμεινε στους 14π., συν πέντε ριμπάουντ, και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στους 6π. με 0/8 σουτ και 6/6 βολές. Εξίσου άστοχος ήταν και ο Μάικ Κόνλεϊ, με 0/6 σουτ και επίσης 6/6 βολές.

https://www.youtube.com/watch?v=VOVet9cL1mQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ