29.8 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

«Πλούσιο» μενού και σήμερα!

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο στοιχηματικά, καθώς διεξάγεται πλήθος αναμετρήσεων στην Ευρώπη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο Τορίνο, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την Ούνιξ Καζάν. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν αξιόμαχο σύνολο, αλλά το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να φύγει με το «διπλό». Αντίθετα, στην αναμέτρηση της Τόφας με τη Ζενίτ θα εμπιστευτούμε τους Τούρκους.

Για το ιταλικό πρωτάθλημα, η Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει με την Μπρέσια. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους παρουσιάζονται πολύ δυνατοί και θα τους εμπιστευτούμε. Αντίθετα, στον αγώνα της Βαρέζε με τη Βίρτους Μπολόνια θα ρισκάρουμε και θα εμπιστευτούμε το «διπλό». Στη δύναμη της έδρας θα βασιστούμε και στο παιχνίδι της Βενέτσια με τη Σάσαρι.

Στην Μπουντεσλίγκα, η Μπραουνσβάιγκ θα κοντραριστεί με την Μπαϊρόιτ. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ισχυροί και θα τους εμπιστευτούμε ποντάροντας στη νίκη τους. Με το «διπλό» θα πάμε και στον αγώνα της Έτινγκερ με τη Βούρτσμπουργκ καθώς είναι σημαντική η διαφορά δυναμικότητας. Τέλος, θα ποντάρουμε στον άσο με διαφορά 15 ή περισσότερων πόντων στο παιχνίδι της Μπάμπεργκ με τη Μίτελντοϊτσερ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Τορίνο - Ούνιξ     2     1,75

Τόφας - Ζενίτ    1    1,75

Τριάδα 

Μιλάνο - Μπρέσια    1    1,25

Βαρέζε - Βίρτους Μπολόνια   2   2,22

Βενέτσια - Σάσαρι   1   1,44

Τριάδα

Μπραουνσβάιγκ - Μπαϊρόιτ     2   1,40

Έτινγκερ - Βούρτσμπουργκ    2    1,22

Μπάμπεργκ (-14,5) - Μίτελντοϊτσερ   1   1,97

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ