31.1 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Πλιούκας και διαρκείας στην Καβάλα (pic)

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Χάρης Πλιούκας (1,98 - 28 ετών) ο οποίος μετά από δυο χρονιές στην Γερμανία και την Χάγκεν, συμφώνησε με την Καβάλα, και θα ενισχύσει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο εξαιρετικός σκόρερ αγωνίστηκε σε 52 παιχνίδια τα τελευταία δυο χρόνια με την Γερμανική ομάδα, ενώ την περσινή σεζόν είχε 11,3 πόντους και 2,5 ριμπάουντ. Πριν δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, αγωνίστηκε στην Α2 με Φίλιππο Βέροιας (9,8 π.), ΟΦΗ (13 π.), Ερμή Λαγκαδά για μια τετραετία και ICBS.

Επίσης κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν τα οποία κοστίζουν 30 ευρώ.

Αναλυτικά:

"Η ΕΝ.ΚΑ ΚΑΒΑΛΑ BC ανακοινώνει ότι τίθενται σε διάθεση για τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Οι κάρτες διαρκείας έχουν την συμβολική τιμή 30 ευρώ σε γενική είσοδο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδος και την διάθεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων.

Σημεία πώλησης τα γραφεία της ομάδος ΔΑΚ Καλαμίτσας τέρμα Τενέδου, τις πρωινές ώρες και στο EAT WAY – μικρογεύματα, Ομονοίας 57 όλη την ημέρα, καθώς και στον υπεύθυνο πωλήσεων Μάκη Περτζεμλίδη, τηλ. 6944829889.

Καλούμε τους φίλους της ομάδος και τους φιλάθλους της Καβάλας να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα να ανταπεξέλθει στο στόχο της επανόδου της ομάδος στην Α2 κατηγορία Μπάσκετ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ