21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Τοκότο

Η περίπτωση του Τζέι Πι Τοκότο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ και ίσως γι' αυτό είναι πιθανό να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ξένου παίκτη για φέτος. Σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, οι επαφές με τον ατζέντη του έχουν προχωρήσει και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κλείσει το deal.

Ο Τοκότο είναι ευκαιρία, διότι είναι νέος παίκτης με προοπτικές και προσιτό κασέ. Παρότι ως "τριάρι" δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στην παρούσα φάση (ο πλέι μέικερ και ο σέντερ, που επίσης αναζητούνται, θεωρητικά προηγούνται), εντούτοις έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά εκείνα που του επιτρέπουν να συνθέσει ένα ταιριαστό και πλήρες δίδυμο στη θέση με τον Χάρη Γιαννόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής είναι σουτέρ, ο Τοκότο σκοράρει μέσα στο καλάθι και είναι αθλητικός και καλός ριμπάουντερ, οπότε και οι δύο μαζί μπορούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Κι όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με ένα λογικό ποσό, δεδομένου ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού δεν κρίνονται υψηλές.

Η άφιξη του Λούκα Μπάνκι στην Αθήνα είναι πιθανό να δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα. Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται το πρωί της Δευτέρας και για ένα διάστημα τριών ημερών θα έχει συναντήσεις με τους Μάκη Αγγελόπουλο, Ντράγκαν Σάκοτα και Γιώργο Χήνα προκειμένου να οριστικοποιήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και να βάλουν στην τελική ευθεία τους τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους.

Ταυτόχρονα θα έχει συναντήσεις με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο (Καντζούρη, Μάγειρα, Φαλέκα) προκειμένου να διαμορφώσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας θα διεξαχθεί από 30 Αυγούστου ως 9 Σεπτεμβρίου στο Ζλάτιμπορ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ