23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πληρώνει το πρόστιμο… του Γκριν ο Πολ (vid)

Ο Τζέραλντ Γκριν τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γκόρτζι Ντιένγκ και το ΝΒΑ τον τιμώρησε, με τον Κρις Πολ όμως να προθυμοποιείται να πληρώσει εκείνος το χρηματικό πρόστιμο.

Ένας καβγάς μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ήταν ανάμεσα στα γεγονότα που «σημάδεψαν» την αναμέτρηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και των Χιούστον Ρόκετς. Τα... αίματα άναψαν στα 10 σχεδόν λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, όταν μετά από μία έντονη αγωνιστική «μάχη» μεταξύ Κρις Πολ και Γκόρτζι Ντιενγκ, με το δεύτερο να σπρώχνει ελαφρώς τον αντίπαλό του, ο Τζέραλντ Γκριν έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, απωθώντας τον Σενεγαλέζο.

Οι ψύχραιμοι πολύ γρήγορα αποσόβησαν τα χειρότερα, αλλά ο Γκριν δε γλίτωσε τη λυπητερή. Ο Αμερικανός σουτέρ χρεώθηκε από το ΝΒΑ με πρόστιμο ύψους 25 χιλιάδων δολαρίων, ωστόσο... δε θα το πληρώσει. Κι αυτό, γιατί ο ίδιος ο Κρις Πολ, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμπαράσταση του συμπαίκτη του σε εκείνη την φάση, έδειξε την προθυμία του να καταβάλει το ποσό, με τον καβγά, άλλωστε, να έχει ξεκινήσει από το μαρκάρισμα του ίδιου με τον Ντιενγκ.

Το ΝΒΑ, παράλληλα, τιμώρησε και τον Μάρκους Μόρις. Οι διαιτητές ανέφεραν υβριστική συμπεριφορά απέναντί τους, στο τέλος του αγώνα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Μπόστον Σέλτικς, με τον φόργουορντ των «Κελτών» να τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 15 χιλιάδων δολαρίων. Σχετικό υλικό δεν υφίσταται, πάντως, ώστε να φανεί τι ειπώθηκε στη συγκεκριμένη φάση από τον Μόρις, αλλά η καταγραφή της συμπεριφοράς αυτής ως γεγονότος, οδήγησε στην ποινή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ