17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πληρώνει (πολύ) ακριβά το F…k you ο Βοϊναρόφσκι

Από εκεί που βγάζει θέματα και έχει τα αποκλειστικά του για ότι κινείται στο ΝΒΑ ο Άντριαν Βοϊοναρόφσκι έγινε ο ίδιος θέμα. Ο κορυφαίος δημοσιογράφος του ESPN βρήκε σωστό να απαντήσει σε ένα email με ένα μεγαλοπρεπές "F..k you" στον γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζος Χόουλεϊ και δέχεται τις συνέπειες, καθώς ο τελευταίος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απάντηση του δημοσιογράφου. Το ESPN τον έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Αυτό το "σε διαθεσιμότητα" δεν είναι απλό πράγμα στην περίπτωσή του, καθώς το 2017 είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο οχτώ εκατομμυρίων δολλαρίων! Ο Βοϊναρόφσκι ζήτησε συγνώμη δημοσίως μέσω post του στα social media τονίζοντας πως ήταν ασεβής και αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί και προς τους συναδέλφους του στο ESPN γνωρίζοντας πως "οι πράξεις μου ήταν ανεπίτρεπτες και δεν πρέπει να εκφράζουν κανέναν από αυτούς".

Τι έκανε τον Βοϊναρόφσκι να απαντήσει με τις δύο αυτές λέξεις στον Χόλεϊ; Μια επιστολή του γερουσιαστή στον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, στο οποίο ρωτούσε γιατί το ΝΒΑ, αφού επιτρέπει κοινωνικά μηνύματα στις φανέλες των παικτών, δεν βάζει και φράσεις όπως "Support our Troops" ("Στηρίξτε τα στρατεύματά μας") ή "Back the Blue" ("Στηρίξτε τους Μπλε, κοινώς την αστυνομία). Παράλληλα, επανέφερε το θέμα ΝΒΑ - Κίνα, το οποίο στοίχισε ακριβά στο ΝΒΑ μετά από εκείνες τις δηλώσεις του Μόρεϊ, υπεύθυνου των Χιούστον Ρόκετς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ