22.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πληρώνει η Ευρωλίγκα…

Πλούσιο είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, καθώς περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες για την Ευρωλίγκα.

Η Φενέρμπαχτσε θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο, καθώς οι πρωταθλητές Τουρκίας θέλουν τη νίκη για να περιμένουν να δουν που θα τερματίσουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι. Μοναδική επιλογή ο άσσος.

Το ίδιο σημείο έχει τον πρώτο λόγο και στο παιχνίδι της Μπάμπεργκ με τη Γαλατάσαραϊ. Αμφότεροι οι αντίπαλοι είναι αποκλεισμένοι, αλλά η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι είναι σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της και γι' αυτό θα ποντάρουμε στη νίκη της.

Ο Παναθηναϊκός έχει υψηλό κίνητρο κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς οι «πράσινοι» με δική τους νίκη θα τερματίσουν τέταρτοι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Το 1,40 κρίνεται ικανοποιητικό και θα το προτιμήσουμε.

Τέλος, η Μπασκόνια κοντράρεται με τη Ζαλγκίρις. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μία σοβαρή ομάδα αλλά δύσκολα θα πετύχουν κάτι στη Βιτόρια. Από την άλλη, το σύνολο του Σίτο Αλόνσο θέλει να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να νικήσει και λογικά θα το κάνει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα    1   1,22

Μπάμπεργκ - Γαλατάσαραϊ           1   1,40

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 2  1,40

Μπασκόνια - Ζαλγκίρις                   1   1,20



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ