17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πληρώνει για Τρίκαλα ο Ολυμπιακός

Το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ο Ολυμπιακός, πληρώνοντας για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα BC.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πέρασαν από το Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας στο πλευρό τους και μερίδα του κόσμου τους. Δεν έλειψαν τα υβριστικά συνθήματα, από την πλευρά τους, με αποτέλεσμα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να τιμωρείται από τον αθλητικό δικαστή με πρόστιμο 500 ευρώ.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Λαύριο απαλλάχθηκε, αλλά το τζένεραλ μάνατζερ Βαγγέλης Παπαδόπουλος δέχθηκε αυστηρή έγγραφη επίπληξη για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Βαρύς ο πέλεκυς για τους Θεσσαλονικείς, που τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:
Για Λαύριο: «1) Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Παπαδόπουλο, general manager της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ, για απρεπή προς διαιτητή συμπεριφορά που εκδηλώθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 14.02.2018, 2) Απαλλάσσεται η ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ της αυτής πειθαρχικής κατηγορίας, για τον ως άνω αγώνα».

Για Ολυμπιακό: «Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα, λεκτικά, από οπαδούς της, ως μη γηπεδούχου ομάδας, με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13.02.2018».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ