20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πληρωμή του 85% στους παίκτες θεωρεί δίκαιη ο Ραζνάτοβιτς!

Μια ιδιαίτερη θεωρία για το ποια θα ήταν η δίκαιη λύση για την αμοιβή των παικτών στην περίοδο που διακόπηκε λόγω της πανδημίας, έδωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Επικαλούμενος την ιδιότητά τους ως νομικού, ο γνωστός ατζέντης με το πλούσιο πελατολόγιο ανάρτησε στην ιστοσελίδα της εταιρίας του Beobasket την γνώμη του και την αιτιολόγησε.

Κατ' αρχάς ο Ραζνάτοβιτς θεωρεί δεδομένο ότι η Ευρωλίγκα έχει συμφωνήσει μεταξύ των μελών της στην καταβολή του 67% των συμφωνηθέντων. Ο ιδίος όμως θεωρεί δίκαιη την καταβολή του 85%! Επικαλείται την μοναδική σχετική απόφαση που έχει λάβει το BAT, το 2014 για το πρωτάθλημα Λιβάνου και μια υπόθεση της ομάδας Τσαμπβιλ. 

Σύμφωνα με το δεδικασμένο που επικαλείται, από την ώρα που  οι παίκτες έχουν καλύψει το 70% των υποχρεώσεών τους που θεωρούνται δεδουλευμένα, το υπόλοιπο 30% πρέπει να μοιραστούν την χασούρα ομάδες και παίκτες και έτσι να βρεθεί η χρυσή τομή στο 85%. Μέμφεται μάλιστα και την ένωση των παικτών, που φέρεται να έχει αποφασίσει να ζητήσει το 70% και το θεωρεί λάθος τους!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ