24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήρης ταύτιση απόψεων

Ο Παναθηναϊκός αφήνει σιγά-σιγά πίσω του τον θριαμβευτικό τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωσε τη σεζόν κατακτώντας το νταμπλ και στρέφεται στα σχέδιά του ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Τσάβι Πασκουάλ την Τετάρτη (14/6) και τα είπαν για όλα τα ζητήματα που αφορούν το κλαμπ.

Το ευχάριστο για το «τριφύλλι» είναι πως οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε όλους τους βασικούς άξονες της συζήτησης. Ο Καταλανός τεχνικός κατάφερε με τη δουλειά του από τότε που ανέλαβε, αλλά και από το επιτυχημένο κλείσιμο της χρονιάς, να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αρχικά σε πρώτο πλάνο θα μπουν οι ανανεώσεις των παικτών που δεν έχουν συμβόλαιο σε ισχύ και που ο 44χρονος προπονητής εισηγήθηκε να παραμείνουν στο ρόστερ. Ανάλογα με την εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι, θα ακολουθήσουν οι προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό.

Είναι δεδομένο ότι ο Πασκουάλ θέλει να διατηρήσει η ομάδα τον βασικό κορμό της κι αυτό βρίσκει σύμφωνο και τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ. Έτσι λοιπόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα υπάρξουν πολλές προσθαφαιρέσεις κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα βοηθάει στην εξέλιξη του συνόλου, ούτως ώστε του χρόνου να παρουσιαστεί καλύτερο και πιο συμπαγές.

Τέλος οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πέρα από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός θα «χτιστεί» έχοντας ως βασική προτεραιότητα την επιστροφή του στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά μετά το 2012.

Πλέον εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ