21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πλήρης στον επαναληπτικό με ΠΑΟΚ η Καρσίγιακα

Πάνοπλη θα παραταχθεί στη Σμύρνη η Καρσίγιακα, στο δεύτερο αγώνα της με τον ΠΑΟΚ για τους «16» του Basketball Champions League.

Ο Μπάιρον Άλεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του, Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει πλέον και στον Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος δεν έπαιξε στο πρόσφατο ματς με τη Φενέρμπαχτσε για το εγχώριο πρωτάθλημα. Ο 31χρονος γκαρντ, γνωστός από τη θητεία του στη χώρα μας με τον Κολοσσό Ρόδου, τον Άρη και τον Ολυμπιακό, ήταν εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Ο 50άχρονος τεχνικός, όμως, αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία εν όψει του επαναληπτικού της Τετάρτης (14/03, 17.00) στο «Mustafa Kemal Ataturk Karsiyaka Spor Salonu».

Ο πρώτος δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Πυλαίας, στο οποίο οι Θεσσαλονικείς έφθασαν στη νίκη με 74-68. Ο δεύτερος χρησιμοποιήθηκε για 29.56’, με απολογισμό 10π. με 4/5 βολές, 3/5 δίποντα και 0/2 τρίποντα, μία ασίστ και πέντε λάθη.

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ