17.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πλήρης στη Λήμνο ο ΠΑΟΚ

Παρά τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, ο ΠΑΟΚ αναχώρησε πλήρης για τη Λήμνο εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του με τον Ήφαιστο.

Στο «Νίκος Σαμαράς» δοκιμάζονται το Σάββατο (17/11, 19.30) οι Θεσσαλονικείς, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League, με την αποστολή να αναχωρεί το πρωί (16/11, 11.30) από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί θα συνεχίσει το ταξίδι της, επίσης αεροπορικώς, για το αεροδρόμιο της Μύρινας στο οποίο αναμένεται να αφιχθεί στις 17.15. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του, μάλιστα, πριν προλάβουν καλά καλά να ξεκουραστούν θα μεταβούν στο κλειστό της Λήμνου, για προπόνηση (18.00).

Κανονικά στην αποστολή συμμετέχει κανονικά ο Φιλ Γκος, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (15/11) στο κλειστό της Πυλαίας εξαιτίας ίωσης, όπως και οι προερχόμενοι από τραυματισμό Τζαμάλ Τζόουνς και Σταύρος Σχίζας. Στη δωδεκάδα του ΠΑΟΚ βρίσκονται και οι Γιανίκ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Ουίλ Χάτσερ και Ντάριους Γκάρετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ