20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Παρόντες» Βασιλόπουλος και Πουλιανίτης

Στην αποστολή του Άρη στο Ρέθυμνο ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει όλους τους παίκτες πλην Αθηναίου στη διάθεσή του, με τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Στέλιο Πουλιανίτη να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Ευχάριστα ήταν τα σημερινά (12/1) νέα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος είδε τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Στέλιο Πουλιανίτη να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση. Κάπως έτσι, ο Άρης αναμένεται να εμφανιστεί χωρίς απουσίες στον αγώνα της Κυριακής (14/1) στην Κρήτη με αντίπαλο το Ρέθυμνο, αφού δεν υπάρχει άλλος «κίτρινος» που να αποτελεί «πονοκέφαλο» για τον έμπειρο τεχνικό.

Μοναδικός απών θα είναι ο Γιάννης Αθηναίου. Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει να ακολουθεί θεραπείες στη μέση και δε θα μεταβεί στο Ρέθυμνο.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο (13/1) το πρωί (08:30) αεροπορικώς για το Ηράκλειο, από όπου θα μεταβεί οδικώς για το Ρέθυμνο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας, με μία προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου, «Μελίνα Μερκούρη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ