30.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Πλήρης η Εθνική Ανδρών

Συνεχίζει να ανεβάζει «στροφές» η Εθνική Ελλάδας Ανδρών στην προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Οι προπονήσεις των Ελλήνων διεθνών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο ΟΑΚΑ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο να έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνεχίζει από την Τετάρτη (31/07) πλήρες την προετοιμασία του στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, καθώς ο Νικ Καλάθης επέστρεψε από τις ΗΠΑ και, όπως ήταν προγραμματισμένο, έθεσε άμεσα εαυτόν στη διάθεση της «γαλανόλευκης».

Θυμίζουμε πως το 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στα ασιατικά παρκέ, με την Εθνική Ελλάδας να έχει κληρωθεί στο ΣΤ’ Όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ναντσίνγκ, με αντιπάλους στην πρώτη φάση το Μαυροβούνιο, τη Βραζιλία και τη Νέα Ζηλανδία. Νωρίτερα μες στην εβδομάδα ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις και οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ στην προεπιλογή βρίσκονται ακόμα οι Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου και Χρήστος Σαλούστρος.

Η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής ομάδας θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (01/08, 12.00) στο Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη-Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, στο Σύνταγμα. Τα «αποκαλυπτήρια» της Εθνικής θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη, στο πλαίσιο του τουρνουά «Aegean» (09-11/08), με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να τίθεται αντιμέτωπο σε φιλικά με την Ουγγαρία και το Ιράν. Επίσης, στις 16-18 Αυγούστου θα ακολουθήσει στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», με τη συμμετοχή ακόμα της Σερβίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ