32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήθος επιλογών απ’ όλη την Ευρώπη

Αρκετά «πλούσιο» είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στον πρώτο ισπανικό τελικό, η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Μπασκόνια. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί και θα επιλέξουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 8,5 πόντων.

Στη Γερμανία, η Άλμπα Βερολίνου θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Οι Βαυαροί είναι ανώτεροι και μπορούν να φτάσουν σε νέα νίκη. Έχει αξία το «διπλό».

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σπουδαίος αγώνας και για τους ιταλικούς τελικούς, με τη Μιλάνο να υποδέχεται την Τρέντο. Με τη σειρά στο 2-2 αναμένεται μεγάλη «μάχη» και θα ποντάρουμε στο «διπλό» με πλεονέκτημα 7,5 πόντων.

Στον πρώτο τελικό των πλέι οφ Γαλλίας, η Μονακό θα υποδεχτεί τη Λε Μαν. Εδώ θα στηρίξουμε τον άσο με διαφορά δέκα ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Τέλος, η Φενέρμπαχτσε θα κοντραριστεί με την Τόφας. Ο άσος είναι αδιαμφισβήτητος καθώς οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά αναμένεται μεγάλη και θα ποντάρουμε στον άσο παρά το χάντικαπ των 13,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια (+8,5)    2      1,91

Μονό

Άλμπα - Μπάγερν Μονάχου   2    2,05

Μονό

Μιλάνο - Τρέντο (+7,5)    2   1,88

Μονό

Μονακό (-9,5) - Λε Μαν   1      1,97

Μονό

Φενέρμπαχτσε (-13,5) - Τόφας    1     1,95



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ