28.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Πλήθος ειδικών για ταμείο στον τελικό Κυπέλλου

Ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ τραβάει επάνω του τα βλέμματα και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με ειδικά στοιχήματα, με βάση πάντοτε τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Για μία ακόμα φορά οι επιλογές που μας δίνει ο Stoiximan.Gr. είναι αμέτρητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Θα ξεκινήσουμε με το under 8,5 πόντους για τον Δημήτρη Μαυροειδή, καθώς ο έμπειρος σέντερ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακού. Μ' ένα ακόμα under, αυτή τη φορά στο όριο των 5,5 πόντων θα συνεχίσουμε, θα καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν διανύει περίοδο φόρμας. Όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, θα ρισκάρουμε επιλέγοντας τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» δεν έχει αντίπαλο στα μέτρα του, ενώ στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε να είναι «ζεστός». Ένα ακόμα στοίχημα με μπόλικο ρίσκο, αλλά και με αξία, είναι να πετύχει τον πρώτο πόντο του τελικού ο Ντελρόι Τζέιμς. Ο Αμερικανός της ΑΕΚ παίρνει προσπάθειες στο ξεκίνημα των αγώνων και δεν είναι απίθανο να τα καταφέρει και να μας επιβεβαιώσει. Τέλος, θα στηρίξουμε την επιλογή για μία τεχνική ποινή στον τελικό. Οι αντίπαλοι θα παίζουν στα όρια, δεδομένα σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν νεύρα και οι διαιτητές προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη λογικά θα χρεώσουν με τεχνική ποινή όποιον... ξεφύγει.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το τούρκικο Κύπελλο, η Αναντολού Εφές θα παίξει με την Νταρουσάφακα. Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ανεβασμένη ψυχολογία, όμως θα εμπιστευτούμε το σύνολο του σαφώς καλύτερου προπονητή, του Ντέιβιντ Μπλατ.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Για τα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου, η Μπάγερν Μονάχου δεν θα δυσκολευτεί από την Ουλμ, ενώ και η Άλμπα Βερολίνου αναμένεται να κάμψει εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση της Μπαϊρόιτ και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Μαυροειδής under 8,5    1,87

Μονό

Μάντζαρης  under 5,5    1,87

Μονό

Πρίντεζης πρώτος σκόρερ   6,00

Μονό

Τζέιμς σκόρερ πρώτου πόντου  10,00

Μονό

Τεχνική ποινή στον αγώνα  ΝΑΙ    1,60

Μονό

Εφές - Νταρουσάφακα   2    2,22

Δυάδα

Μπάγερν - Ουλμ    1     1,30

Μπαϊρόιτ - Άλμπα Βερολίνου   2    1,44



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ