22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πλήγωσε» τη Βενέτσια η Τρέντο

Ένα σημαντικό «διπλό» πανηγύρισε στη Βενετία η Τρέντο μέσω της παράτασης, αφήνοντας πίσω στη «μάχη» της πρωτιάς τη Βενέτσια, την ώρα που η Μπρίντιζι είχε εύκολο έργο με την Πιστόια, πλησιάζοντας τη δεύτερη θέση.

Σπουδαία ήταν η επικράτηση της Τρέντο στη Βενετία, με 81-77 απέναντι στη Βενέτσια στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα καθοριστικό «βήμα», προκειμένου να απομακρυνθούν σημαντικά από τις τελευταίες θέσεις στην Ιταλία, ενώ μάλιστα κόντεψαν να «αυτοκτονήσουν», έχοντας προηγηθεί με διαφορά 24 πόντων στη διάρκεια της τρίτης περιόδου (30-54), με την ανατροπή να γίνεται για τους Ενετούς κι ένα καλάθι του κορυφαίου τους Μίτσελ Ουάτ (14 π., 10 ρ.) να στέλνει το ματς με 73-73 στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί, η Τρέντο σηκώθηκε ξανά στα πόδια της και με τον Άαρον Κραφτ να φτάνει τους 22 πόντους, με 12 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, πήρε το «διπλό»

Η Μπρίντζι εξέλαβε το αποτέλεσμα αυτό ως ευχάριστη είδηση, νικώντας την Πιστόια με 80-70 και ερχόμενη σε απόσταση μίας νίκης από τη Βενέτσια. Με τον Μπράουν στους 23 πόντους με εννέα ριμπάουντ, οι γηπεδούχοι έκαναν απλή την υπόθεση νίκης από το ημίχρονο (46-31) και τώρα ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με την Κρεμόνα και την Αβελίνο, με τον Τζόνσον να φτάνει τους 14 πόντους για τους ηττημένους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ